Wie zijn wij

Rouwcentrum Theunissen is een familiebedrijf. Van Theunissen Willem naar zoon Theunissen Bertho en vervolgens naar kleinzoon Theunissen Eduard. In 1983 heeft Eduard samen met zijn ouders besloten om een funerarium te openen. In 1985 behaalde Eduard het diploma van begrafenisondernemer. In 1988 is Theunissen Eduard getrouwd met Tans Lizianne. Vanaf 1997 zorgden zij er samen voor dat uw geliefden op een serene en professionele wijze naar hun laatste rustplaats werden begeleid. Sinds het overlijden van Theunissen Eduard staat Lizianne en haar team in voor alle zorgen.

Het funerarium

In ons modern funerarium ingericht met oog op sereniteit en intimiteit, kunnen nabestaanden en familieleden op een gepaste manier afscheid nemen van hun dierbare overledene. Naast drie begroetingsruimtes, voorzien van elk een aparte ingang, beschikt het rouwcentrum over een aparte ruimte waar de familie nog even rustig samen kan zijn om de emoties te verwerken en herinneringen op te halen. Het rouwcentrum beschikt over een aula, deze stellen wij ter uwe beschikking voor een uitvaartdienst tot maximaal 100 personen. Daarenboven heeft u de mogelijkheid om op zelfgekozen wijze afscheid te nemen van uw dierbare.

De uitvaartplechtigheid kan u laten plaatsvinden in de parochiekerk (andere kerk), aula crematorium, in onze aula of in andere locatie.


Wij regelen voor u:

  • gebedswake de avond voor de begrafenis.
  • uitvaartliturgie met priester (op dinsdag en vrijdag in de parochies van het dekenaat Vlijtingen.
  • uitvaartliturgie met priester / leider, leidster in de uitvaartliturgie in uw parochiekerk, andere kerk of crematorium van maandag t/m zaterdag
  • afscheidsviering in onze aula, crematorium of ander locatie.

Contacteer ons 24/24, 7 op 7 : 012 45 52 52

Hebt u vragen of wilt u ons uitvaartcentrum inschakelen?
Contacteer ons. We zijn er voor u.